Insinööritoimisto RJAK Erikoiselektroniikka Oy

Site Navigation:
 
 

RFS-Antennisovitin

Parantaa matkapuhelimen kuuluvuutta ja yhteyksiä. RFS-antennisovitin mahdollistaa matkapuhelimen toimivuuden paikoissa, joissa langattomat puhelinyhteydet ovat aiemmin olleet vaikeita tai peräti mahdottomia toteuttaa. RFS-antennisovitin soveltuu parantamaan yhteyksiä esim. väestönsuojissa, kellareissa, maanalla sijaitseviin paikkoissa. Tai muuten vain harvaan asuttuilla alueilla, joissa kuuluvuus on heikko. Suunniteltu viranomaiskäyttöön. Soveltuu kaikkiin matkapuhelinmalleihin.

Matkapuhelin valmius väestönsuojassa (tai muussa katvetilassa) antennisovittimen avulla

Kuvan mukaisesti, matkapuhelin tai useampi mp. merkistä tai mallista riippumatta voidaan liittää antenni sovittimen avulla ulkoantenniin. Sovitin kiinnitetään matkapuhelimen ”selkään” kumilenkin avulla.

Sovitin mahdollistaa ulkoantenni liitynnän, matkapuhelimen ulkoantenniliitin mallista riippumatta, tai myös ulkoantenniliittymä valmiutta omaamattoman puhelimen liittämisen ulkoantenniin. Lisäksi se mahdollistaa useamman puhelimen liittämisen samaan antenniin samanaikaisesti ja soittamisen niillä samanaikaisesti. Mutta sillä voidaan rajata puhelimen käyttöoikeus yhdelle, tai useammalle määrätylle henkilölle.

Antennisovittimen toiminta on operaattorista riippumaton, se on huomattavan edullinen rakentaa muihin järjestelmiin verrattuna (esim. vuotava kaapeli).

Järjestelmä on passiivinen ja ei siten vaadi ylläpito huoltoa, eikä käyttöenergiaa.

Lankapuhelimeen verrattuna säästetään myös liittymä maksuissa, varsinkin yleiset suojat joissa viestimen käyttö on erittäin vähäistä , tämä järjestelmä maksaa itsensä takaisin, koska rakentamisen jälkeen ei ole muita kuluja.


HUOM: Väestönsuojan johtajan tehtävä on suojassa olijoiden matkaviestinten käytön valvonta. RFS-antennisovittimen avulla voidaan jakaa    soittovuorot, jolloin estetään kanavien tukkeutuminen.

PDF Esite RFS-Antennisovitimesta

Katsoaksesi esitteen tarvitset PDF katseluohjelman. Katseluohjelman saa esim. osoitteesta Adobe® Reader®

  Esittely video RFS-Antennisovitimesta (mpg muodossa)

RFS-Antennisovitin asioissa yhteys suoraan suunittelijalle antero.risto@pp.inet.fi, kiitos.


 

Huolto, Asennus, Myynti;


Antenni laitteet
Kaapelit/Liittimet
Radio & RF järj.
Telemetria laitteet
Koiratutkat
Radiopuhelitmet
yms. elektroniikka


RFS-Antennisovitin

Ins. tsto. RJAK Erikoiselektroniikka Oy
PL 26, 44101 Äänekoski
Puh. 050 557 2000
http://www.rjak.net/

Ota yhteyttä missä tahansa alaan liittyvässä, niin katsotaan voimmeko auttaa sen toteuttamisessa.